Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Συνελεύσεις Τρίτης , Τετάρτης και Πέμπτης

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗΣ 07/06/2011


ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/06/2011

2. ΜΗΝΥΜΑ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

3. ΤΑΜΕΙΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

4. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ»

5. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

6. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:


ΘΕΜΑ 1:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΚΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ. ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ – ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΑ.

ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ  Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 09/06/2011.
ΘΕΜΑ 2:
ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Η ΕΚΚΛΗΣΗ – ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2). Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ.

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ» ΤΡΟΠΟ.


ΘΕΜΑ 3:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΘΕΜΑ 4:
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ» ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09/06/2011 ΣΤΙΣ 20:30. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.


ΘΕΜΑ 5:
ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ». ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΕΕΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.


ΘΕΜΑ 6:
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ (08/06/11).

ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 07/06/2011. ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ).ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 08/06/2011


ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
 
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/06/2011

2. ΤΑΜΕΙΟ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

3. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ»

4. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

ΘΕΜΑ 1:
ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΗΧΗΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (10/06/2011) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΑ.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ» ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ, Η ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Η ΠΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΗΣ (ΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΥΛΗ) ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΗΧΗΡΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 07/06/2011 ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ).

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 09/06/2011 ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΝΩ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ».   


ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟ:

Α) ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΚΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΣ


Β) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ


ΘΕΜΑ 2:
ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 1.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (05/06/2011) ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΕΣΟΔΑ: 370 ΕΥΡΩ
ΕΞΟΔΑ: 500 ΕΥΡΩ (300€ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, 80€ ΦΑΓΗΤΑ, 50€ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΤΑ, 100€ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ)

* ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ 100€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΚΑΙ 40€ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ


2Α. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ.

2.Β. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ . Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ.

2.Γ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2.Α.

ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΣΟΛΑ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ  Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΗΧΕΙΩΝ.


ΘΕΜΑ 3:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 07/06/2011.


ΘΕΜΑ 4:
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 09/06/2011.

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 09/06/2011ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ


1. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ.

2. ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ 1:
Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ – ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 2 ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ:

Α) ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Β) ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ


ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ»ΘΕΜΑ 2:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου