Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απεργιακή Συγκέντρωση στη πλατεία της Θήβας

Με πρωτοβουλία της συνέλευσης των Αγανακτισμένων της  πλατείας Θήβας θα γίνει αύριο Τετάρτη 15/6 στις 11:30 πμ απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και πορεία στους δρόμους της πόλης.



Mία από τις ποιο σημαντικές απεργιακές συγκεντρώσεις. Άνθρωποι χωρίς καμία κομματική καθοδήγηση, απλά αγανακτισμένοι, που διεκδικούν τα αυτονόητα. ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτή τη φορά δεν είναι κάτι που αφορά μια ομάδα ανθρώπων, αφορά τους πάντες. Αύριο Τετάρτη στις 11:30 θα πρέπει όλοι οι Θηβαίοι πολίτες να συγκεντρωθούν στην πλατεία μαζί με τους αγανακτισμένους και να δηλώσουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους.Aυτή τη φορά είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ο λαός είναι αυτός που διοικεί και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τι μαζικότητα. Μην αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει από μπροστά μας για ακόμα μια φορά.


Δεν χρωστάμε-Δεν Πουλαμε- Δεν πληρώνουμε

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους εργαζόμενους-ανέργους-ελ. επαγγελματίες-συνταξιούχους


Χρησιμοποιήθηκε κείμενο απο την πηγή:http://exeisminima.gr/blog

1 σχόλιο:

  1. μια από τις ποιο σημαντικές απεργιακές συγκεντρώσεις. Άνθρωποι χωρίς καμία κομματική καθοδήγηση, απλά αγανακτισμένοι, που διεκδικούν τα αυτονόητα. ΙΣΟΤΗΤΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Αυτή τη φορά δεν είναι κάτι που αφορά μια ομάδα ανθρώπων, αφορά τους πάντες. Αύριο Τετάρτη στις 11:30 θα πρέπει όλοι οι Θηβαίοι πολίτες να συγκεντρωθούν στην πλατεία μαζί με τους αγανακτισμένους και να δηλώσουν την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ τους. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά είναι μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ο λαός είναι αυτός που διοικεί και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τι μαζικότητα. Μην αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει από μπροστά μας για ακόμα μια φορά. Δεν χρωστάμε-Δεν Πουλάμε- Δεν πληρώνουμε

    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους-ανέργους-ελ. επαγγελματίες-συνταξιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή