Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΗΒΑΣ

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ και ΚΛΟΟΥΝ
Κυβερνούν τη χώρα και στραγγαλίζουν το λαό

Η χώρα παρακολουθεί το τραγελαφικό σόου του πολιτικού προσωπικού κυβέρνησης και ΝΔ, που απολύτως δεσμευμένο και υποταγμένο στα ξένα και ντόπια χρηματοπιστωτικά κέντρα, που εκφράζονται από την τρόικα, επιδιώκει να απομονώσει το λαό και την αντίδραση του απέναντι στην αντιδραστική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, καθώς και σε όλα τα μέχρι σήμερα αντιλαϊκά μέτρα (μνημόνια, μεσοπορόσθεσμο κλπ).
  Ο κ. Παπανδρέου εξήγγειλε δημοψήφισμα (αμέσως μετά τη λαϊκή οργή που εκδηλώθηκε στην επέτειο του «ΟΧΙ») για τη δανειακή σύμβαση για να μιλήσει ο λαός όπως είπε: «Σε τέτοιες συνθήκες ο πολίτης έχει τον πρώτο λόγο χωρίς μεσολαβητές». Τον κάλεσαν εσπευσμένα οι «θεσμικοί εταίροι» μας Μέρκελ –Σαρκοζί (συντ. Μερκοζί) στις Κάννες, όπου σα μαλωμένο παιδάκι τον κρατούσαν μακριά και αφού έλαβαν τις αποφάσεις τους για την Ελλάδα, του ανακοίνωσαν ότι θα κάνει δημοψήφισμα στις 4 Δεκεμβρίου με ερώτημα «ευρώ ή όχι»!!!. Ταυτόχρονα αξιώθηκε εν είδει τελεσιγράφου από την ευρωζώνη, η συναίνεση του κ. Σαμαρά στην έγκριση της δανειακής σύμβασης. Έτσι στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε την απόσυρση του δημοψηφίσματος και ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και το αίτημα περί της δημιουργίας μεταβατικής κυβέρνησης με μη πολιτικά πρόσωπα, που αφού θα διεκπεραιώσει την έγκριση της δανειακής σύμβασης και όλα τα σχετικά ζητήματα μέχρι να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Με απλά λόγια αφενός μεν οι ηγέτες των δύο κομμάτων εξουσίας λειτουργούν ως ήρωες του θεάτρου σκιών, τους οποίους χειρίζονται οι ξένες ελίτ, αφετέρου την πιο σημαντική απόφαση που αφορά τη δέσμευση της χώρας για τα επόμενα 20 χρόνια, ο κ. Σαμαράς την παρουσίασε ως ένα τεχνικό θέμα που θα το διαχειριστεί η μεταβατική κυβέρνηση των «μη πολιτικών» προσώπων και την αποδέχθηκε απνευστί ο κ. Παπανδρέου. Και πλέον αποδεικνύεται η περίσσια υποκρισία του κ. Σαμαρά και της ΝΔ, που δήθεν αρνούνται την πολιτική της κυβέρνησης και το μνημόνιο και δεν συνεργάζονται, αλλά παραχωρούν χωρίς καμία αντίδραση την συναίνεση τους στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης. Γι’ αυτό το λόγο, αφού μίλησε στη βουλή πήρε όλους τους βουλευτές της ΝΔ και έφυγαν από την αίθουσα. Το δημοψήφισμα αποσύρθηκε  και αποδόθηκε σε μπλόφα, και αποδείχθηκε ότι ο λαός δεν έχει καμία θέση σε αυτά τα  παιχνίδια που παίζουν, άλλοτε ως μαριονέτες και άλλοτε ως κλόουν οι ντόπιοι εκπρόσωποι της τρόικας. Έτσι αποκαλύφθηκαν, έπεσαν οι μάσκες τους και αποδείχθηκε ξανά ότι τα δύο κόμματα εξουσίας είναι δύο σε ένα, κατά την προσφιλή έκφραση, οι δύο όψεις ενός και μοναδικού νομίσματος.

Η πλέον ανάλγητη και ανιστόρητη έκφραση προήλθε από τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Βενιζέλο, που είπε ότι «η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μια ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος». Όμως, τίθεται σε ευθεία αμφισβήτηση η ίδια η ζωή των Ελλήνων εργαζομένων, συνταξιούχων, μικροεπαγγελματιών, αγροτών κλπ. Τίθεται σε αμφισβήτηση η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία, τίθεται σε αμφισβήτηση η ίδια η δημοκρατία. Για ποιο λόγο; Για να μην τεθεί σε αμφισβήτηση η ευρωζώνη, Το ευρώ. Μα ακριβώς αυτή είναι η αιτία της μεγέθυνσης του χρέους στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας της Ευρωζώνης. Η ίδια η ευρωζώνη. Το κεκτημένο αυτό είναι κεκτημένο του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Είναι αυτό το κεκτημένο που οδηγεί τον πλούτο στα πολυεθνικά τραστ και στις Τράπεζες. Δεν είναι κεκτημένο του λαού. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Άλλωστε η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου φρόντισε την χρηματοδότηση των τραπεζών, με 30 δις, λόγω του κουρέματος των ομολόγων, αλλά άφησε ξεκρέμαστα τα ασφαλιστικά ταμεία, οδηγώντας τα στην καταστροφή. Συνεχίζουν να φορτώνουν με ψέματα και να παραπλανούν το λαό. Και αφαιρούν από λαό το δικαίωμα να εκφραστεί για τη ζωή του και για να αντιταχθεί στην εξαθλίωση του.      

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Απέδειξαν για άλλη μια φορά, ότι η μόνη αγωνία τους είναι η διατήρηση της βουλευτικής τους έδρας. Κανένας δεν ζήτησε την προσφυγή στις κάλπες. Πολλοί εξ αυτών διαφώνησαν για το δημοψήφισμα, γιατί όπως είπαν η Ελλάδα έχει ιστορικά δεχθεί την ευρωπαϊκή της προοπτική!!!. Και ζητούσαν στην πλειοψηφία τους τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας!!!. ‘Όχι εκλογές βέβαια. Τη μια στιγμή ζητούσαν την παραίτηση του Παπανδρέου και την άλλη στιγμή άλλαζαν άποψη!!!. Το πρώτο τους μέλημα είναι να διατηρήσουν τη θεσούλα τους και τα προνόμια τους, γιατί γνωρίζουν ότι σε ποσοστό 80% των σημερινών βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης δεν θα επανεκλεγεί.

Πρότειναν και διεξάγουν ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Πρόκειται για μία φάρσα. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι τελικά θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να αποχωρήσει ο Παπανδρέου!!!. Όλα αυτά για να οδηγηθεί η χώρα σε κυβέρνηση των προθύμων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη) για να μην γίνουν εκλογές. Όμως ο Ελληνικός λαός πρέπει να πει όχι στη συμμαχία των προθύμων υποτακτικών της τρόικας. Πρέπει να αποπέμψει τους υποταγμένους υπαλλήλους της τρόικας και την τρόικα.
Οι δυνάμεις που κατάντησαν τη χώρα ερείπιο και το λαό βορά στους τοκογλύφους, με αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν τους πιστωτές ενός αμφίβολου χρέους, κατέλυσαν τη λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία, πρέπει να συντριβούν από το λαό. Βέβαια, στοχεύουν στο να ελέγξουν τις πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες επιδιώκεται να ρυθμίζονται από τους εντολείς τους. Βασικό τους μέλημα είναι ο αποκλεισμός του λαϊκού παράγοντα. Βασική προϋπόθεση να πετύχουν τα σχέδια τους είναι ο λαός να βρεθεί στη γωνία. Γι’ αυτό επιδίωκαν αυτή την «εθνική συναίνεση», την μεταξύ τους συναίνεση εννοούν, ερήμην του λαού. Τα έχουν κάνει «πλακάκια». Γι’ αυτό αναφέρονται σε έθνος και πατρίδα χωρίς να αναφέρονται στο λαό. Έθνος και πατρίδα δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς το λαό. Επέλεξαν δηλαδή να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα αυτά, υποκρινόμενοι ότι εξυπηρετούν το έθνος και την πατρίδα. Δεν μπορούν όμως να κοροϊδέψουν κανένα.
Στόχος τους οι κυβερνήσεις συνεργασίας των πολιτικώς προθύμων, ώστε να προχωρήσουν ακάθεκτα οι επιλογές εκποίησης του δημόσιου πλούτου της χώρας, η φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού και η παράδοση της χώρας στους δανειστές της. Η προθυμία τους οδηγεί στην εκτροπή, πολιτική και κοινωνική. Οφείλουμε να εναντιωθούμε στην εκτροπή που μας προετοιμάζουν. Να αρνηθούμε την παράδοση της χώρας και του πλούτου της, την εξαθλίωση του λαού μας. Δικό μας καθήκον είναι να εναντιωθούμε στους πρόθυμους διεκπεραιωτές των συμφερόντων της ολιγαρχίας ντόπιας και ξένης. Να φύγουν οι πρόθυμοι, η κυβέρνηση τους και οι εφεδρείες τους. Να αναλάβει ο λαός να ανασυγκροτήσει τη χώρα, με ευρείες δημοκρατικές διαδικασίες, γιατί ο λαός μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
Λέμε:
Όχι στην κυβέρνηση της τρόικας
Όχι στην κυβέρνηση των προθύμων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη
Ο λαός δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους κλόουν και τις μαριονέτες της τρόικα.
Να φύγουν τώρα, μαζί με τα μνημόνια  .
Δεν πληρώνουμε το χρέος τους, Δεν πουλάμε τη χώρα μας.
Ο λαός να ανασυγκροτήσει τη χώρα-
Εκλογές τώρα

Θήβα, 4 Νοέμβρη 2011
                       
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΘΗΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου