Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ

Την Κυριακή του Ασώτου η κυβέρνηση αποφάσισε να ''ενδώσει" στις απαιτήσεις της Τρόικας και των αφεντικών τους. Στις διαπραγματεύσεις από την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το έργο  "τραγωδία της Ελλάδας" όπως την χαρακτήρισαν τα μμε σε όλη την δύση με όλους τους πρωταγωνιστές να παίζουν οσκαρικά τον ρόλο τους.
Τον πρωθυπουργό σε ρόλο Αμλετ «να είναι κανείς πρωθυπουργός ή να μην είναι» να δείχνει και στον πιο δύσπιστο πλέον πως δεν είναι ο Σωτήρας μας αλλά ένας καλοπληρωμένος υπάλληλος των συμφερόντων και  του κεφαλαίου. Τον πρώην πρωθυπουργό και με το ένα πόδι πρώην αρχηγό του πασοκ στον κόσμο του σαν να ήταν σε υπουργικό συμβούλιο του πασοκ την δεκαετία του 80... Τον Αντώνη Σαμαρά  να πατάει την μια κόκκινη γραμμή (που ο ίδιος έβαζε) μετά την άλλη δείχνοντας για άλλη μια φορά τι μας περιμένει την επ΄ αύριο των εκλογών όπου πιθανόν να είναι αυτός πρωθυπουργός και θα έχει αλλάξει το όνομα του πρωθυπουργού γιατί η πολιτική της λιτότητας δεν αλλάζει και όσοι έχουν αυτήν την ελπίδα απατώνται οικτρά. Από την άλλη τον Καρατζαφέρη να πηγαινοέρχεται μπερδεμένος γιατί δεν ήταν μεταφρασμένο το κείμενο που ούτως η άλλως και στα κινέζικα να ήταν θα το υπόγραφε διότι πρέπει να σώσει  την "πατρίδα", την πατρίδα που και ο Βενιζέλος σαν άλλος Ηρακλής θέλει να σώσει από την «Λερναία Ύδρα». Το τέρας που οι ίδιοι έφεραν εδώ. Στην τραγωδία φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τροβαδούροι του πόνου του λαού "τα μέσα μαζικής εξαπάτησης" που με κορυφαία στον χορό  την αγαπημένη τους Μπακογιάννη να  βγάζει κορώνες  περί χρεοκοπίας  και να χαρακτηρίζει το έργο θέατρο σκιών. Αλήθεια που ήταν η κυρία Μπακογιάννη τα προηγούμενα χρόνια; Τέλος σε ρόλο κομπάρσου την κοινοβουλευτική αριστερά να κολλάει το κηδειόχαρτο στην βουλή με την προφανή άρνησή της να δεχτεί το γεγονός.

Ο λαός μουδιασμένος απογοητευμένος και μπερδεμένος με τόσα ψέματα και τόση παραπλάνηση, θεατής στο σύμφωνο σταθερότητας που θέλει να του πάρει σχεδόν το  1/4 του εισοδήματός του και τα κοινωνικά αγαθά της υγείας, παιδείας, καθώς και τις δημόσιες επιχειρήσεις να ιδιωτικοποιούνται.

Οι ευρωπαίοι εταίροι, οι τράπεζες και οι ντόπιες ελίτ ζητούν εγγυήσεις πως δεν θα αλλάξει η συμφωνία, έχουν άλλωστε επενδύσει σ’ αυτήν τόσα χρόνια έχοντας  πριμοδοτήσει τον δικομματισμό και περιμένουν σαν παραγωγοί του έργου να εισπράξουν.

Οι μαριονέτες τους λένε με βαριά φωνή πως είναι ώρα αποφάσεων, πως είναι ώρα για θυσίες....

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, τις αποφάσεις όμως είναι ώρα να τις πάρει ο λαός, μπροστά στα ψεύτικα διλήμματα, να διώξουμε μια και καλή αυτούς που λεηλατούν τις ζωές μας.

Είναι ώρα να πάρουμε όλοι τις τύχες στα χέρια μας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την κοινωνική απελευθέρωση.

Είναι ώρα να συστρατευτούν όλοι οι καταπιεσμένοι ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου, να αντισταθούν στην λαίλαπα του καπιταλισμού που με το πρόσχημα της χρεοκοπίας τρομοκρατεί τις μάζες, να οργανωθούν στην βάση ενάντια στους προστάτες της εξουσίας, στις   διεφθαρμένες  ηγεσίες του εργατικού κινήματος.

H ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 4:00 MM 
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΗΒΑ 14:30 ΣΤΟ PARKING TOY CAREFOUR (ΟΠΛΑΡΧ.ΒΟΓΚΛΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου