Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7 ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 28-29/6

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ!!!Η ΒΙΑ ΤΟΥΣ ….. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ

 Η άγρια καταστολή , οι τεράστιες ποσότητες χημικών που μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε Βαγδάτη, οι στημένες συλλήψεις , η αγαστή συνεργασία με τις παρακρατικές – φασιστικές ομάδες , τα δολοφονικά χτυπήματα σε βάρος διαδηλωτών , είναι το φόντο στο οποίο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να ψηφίσει τον ακρωτηριασμό των λαϊκών δικαιωμάτων.
 Ο τρόπος για να τσακίσει την απεργιακή συγκέντρωση & να αδειάσει το κέντρο της Αθήνας & στη συνέχεια κάθε πόλης από τον αγωνιζόμενο λαό ,από κάθε φωνή αντίστασης.
 Όπως ο παππούς Γ. Παπανδρέου, στα Δεκεμβριανά του 1944, χρειάστηκε τα όπλα των Άγγλων για να αντιμετωπίσει την Εθνική Αντίσταση κι ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος χρειάστηκε τα τανκς για να αντιμετωπίσει την εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973, έτσι και η χούντα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του ΣΕΒ χρειάστηκαν ένα όργιο καταστολής για δύο μέρες απέναντι στον «εχθρό λαό» για να πετύχουν την υπερψήφιση του “Μεσοπρόθεσμου” και του “εφαρμοστικού” νόμου.
Ας  μην  αυταπατώνται!  ΔΕΝ  ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ  ΑΝ  ΔΕΝ  ΦΥΓΟΥΝ !!
Ό,τι πέτυχε η κοινοβουλευτική τους δικτατορία, ότι επικύρωσαν στο σάπιο πολιτικό τους σύστημα έχει ήδη καταδικαστεί από τους εργαζόμενους και τη νεολαία. 
Το μαχητικό πνεύμα των απεργιών, η επιμονή των πλατειών, οι νέες μορφές συλλογικότητας και δημοκρατίας των «κάτω», το πνεύμα της ρήξης με το αστικό πολιτικό σύστημα, το «μικρόβιο» της απειθαρχίας και της ανυπακοής απέναντι στις αγορές και τους νόμους του κέρδους θα στοιχειώνει το επόμενο διάστημα κάθε χώρο δουλειάς, κάθε μέτωπο, κάθε μέτρο που θα επιχειρούν να περάσουν, κάθε γειτονιά και σχολή, κάθε πλατεία. Εκεί θα ψηφίζει ο μαχόμενος λαός κάθε μέρα.
Εκεί θα καταλάβουν πως το ρήγμα που άνοιξε δεν θα κλείσει εύκολα. 
Η κανιβαλική τους πολιτική θα περπατά σε κοινωνικό ναρκοπέδιο. Ο αγωνιζόμενος λαός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στη μέση τον αγώνα που ξεκίνησε μήνες τώρα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Οι πλατείες είναι και πάλι δικές μας – ο φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο

  • Αλληλεγγύη σε όλους τους συλληφθέντες της απεργίας  28-29 Ιούνη
  • Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας για την κρατική καταστολή                    την Πέμπτη 7/7 στις 19.00μ.μ. στο Δημοτικό Συμβούλιο (Παλαιό Δημαρχείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου